Tømrer

​Tømrer

Når der er brug for en dygtig, erfaren og pålidelig tømrer i på Fyn, Jylland og Sjælland, så er Jørand Tække og Tømrerservice A/S lige ved hånden. Vi har mere end 60 års erfaring som firma, altså ingen døgnflue, og vi kan tilbyde alt inden for tækkearbejde, snedker- og tømrerarbejde, reparation af bindingsværk og meget andet. Vi er i alt 9 kompetente medarbejdere, som sammen behersker alle disse fagområder til fuldkommenhed. Som tømrer er vi altid tæt på og kan tilbyde hurtig assistance til meget konkurrencedygtige priser. Kvalitetsarbejde til tiden er det, som vi arbejder benhårdt på at kunne tilbyde til enhver tid.

Vil du have et uforpligtende tilbud?​

reCAPTCHA is required.

Vil du have et uforpligtende tilbud?​

reCAPTCHA is required.

Tømrerforretning og tækkemand med mange års erfaring

Vi er din tømrer, når kun det bedste er godt nok

Hvorfor gå over åen efter vand, når din dygtige og erfarne tømrer på Fyn, kun er nogle få minutter borte og nem at få fat i? Vi påtager os nemlig med kompetence alle former for tømrerarbejde og er altid frisk med et rigtigt godt tilbud, som du med garanti vil synes om. Tryk her og se vores tømrerarbejde.

​Kontakt snarest muligt jeres tømrer for yderlig info og et evt. pristilbud og læs også gerne mere om os og vores kompetencer her på hjemmesiden​